Fotografie: Ralph Kloppenborg

Massage & bewustwording Doorwerth

Disbalans

Zowel bij mentale of emotionele klachten als bij fysieke klachten biedt holistische massage Doorwerth uitkomst. Vaak genoemde klachten zijn:

  • klachten aan schouder, rug of nek
  • stress of spanningsklachten
  • hoofdpijn
  • veel in het hoofd zitten, piekeren
  • slaapproblemen
  • het gevoel vast te zitten
  • snel boos of geïrriteerd worden

Deze klachten zijn een waarschuwing van ons lichaam dat er sprake is van disbalans oftewel overbelasting.

Massage & bewustwording

Massage is een directe manier om terug te keren naar het gevoel, om weer in contact te komen met ons interne kompas en tot rust te komen. Het geeft een stimulans aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Zeker als klachten steeds terugkeren of ons enorm beperken, is het de moeite waard om ze verder te onderzoeken. Welk signaal geeft ons lichaam ermee af, wat wil het ons zeggen?

Holistische massage Doorwerth richt zich daarom niet alleen op de symptomen maar onderzoekt ook wat zich in het onderbewuste afspeelt, Het stukje van onszelf waar weinig zicht op hebben maar dat vaak nadrukkelijk doorwerkt in ons dagelijks leven.

Wil je meer hierover weten, lees dan ook Waarom massage.

Werkwijze Massage & bewustwording Doorwerth

Er vindt afstemming plaats zowel voorafgaand aan de massage als tijdens de massage. Vragen die aan de orde komen zijn; waar wil jij graag mee aan de slag, welk doel heb je? Maar ook, wat neem je waar bij het verkennen van een spanningsplek? Vaak vindt er herkenning plaats van de gewaarwording, kan het geplaatst worden in situaties in het heden of uit het verleden. Soms is het even wennen aan dergelijke vragen maar ik help je daarbij.

Meestal kun je een rode draad ontdekken, iets dat steeds opnieuw terugkeert op je weg in een andere vorm. Het is waardevol om daarmee te werken want dan gebruik je de huidige situatie om naar jouw dieperliggende thema te kijken. Je merkt in je lijf en aan je reactie wanneer je op het juiste spoor zit.

Na de massage blikken we kort terug, hoe was het voor je, wat haal je eruit? Ook maak ik een inschatting hoeveel sessies er nodig zijn om naar jouw doel toe te werken. Dit hangt er onder andere vanaf hoelang een probleem al aanwezig is, of er meer vraagstukken spelen of juist één specifiek onderwerp en ook hoe je zelf reageert op de massage. Is het makkelijk voor jou om je open te stellen en weet al goed hoe je in elkaar zit? Zit je daarentegen erg op slot of is er iets waardoor het moeilijk voor je is om te kijken naar datgene dat je bezighoudt? Mijn ervaring is dat je snel merkt of deze benadering bij jou past en voor je werkt, daarmee kun je zelf dus ook een goede afweging maken

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak en ervaar het!

Onze cliënten

Cliënten van Feel Massagepraktijk komen onder andere uit:
Doorwerth, Renkum, Oosterbeek, Arnhem, Wageningen, Ede, Veenendaal, Bennekom, Otterlo, Heteren, Elst en natuurlijk…Wolfheze!

Wil je weten hoe anderen deze vorm van holistische massage hebben ervaren?