Fotografie: Ralph Kloppenborg

Massage & bewustwording Ede

Disbalans

Zowel bij lichamelijke klachten als klachten van meer mentale of emotionele aard biedt holistische massage Ede uitkomst. Vaak genoemde klachten zijn:

  • slaapproblemen
  • hoofdpijn
  • klachten aan schouder, rug of nek
  • stress of spanningsklachten
  • het gevoel vast te zitten
  • snel boos of geïrriteerd worden
  • piekeren, veel in het hoofd zitten

Deze klachten zijn een waarschuwing van ons lichaam dat er sprake is van overbelasting oftewel disbalans.

Massage & bewustwording

Massage is een manier om terug te keren naar het gevoel, om opnieuw in contact te komen met ons interne kompas en tot rust te komen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam krijgt een stimulans.

Zeker wanneer klachten steeds terugkeren of ons enorm beperken, is het de moeite waard om ze verder te onderzoeken. Welk signaal geeft ons lichaam er precies mee af?

Holistische massage Ede richt zich daarom niet alleen op de symptomen maar onderzoekt ook wat zich afspeelt in het onderbewuste, Het stukje van onszelf dat we niet direct zien maar dat wel degelijk doorwerkt in ons dagelijks leven

Wil je meer hierover weten, lees dan ook Waarom massage.

Werkwijze Massage & bewustwording Ede

Zowel voorafgaand als tijdens de massage vindt er afstemming plaats. Waar wil jij graag mee aan de slag, welk doel heb je? Maar ook, wat neem je waar bij het verkennen van een spanningsplek? Soms is dat even wennen maar ik help je daarbij.

Meestal kun je een rode draad ontdekken, iets dat telkens weer terugkeert op je pad in een andere vorm. Het is mooi om daarmee te werken want dan gebruik je de huidige situatie om naar jouw dieperliggende vraagstuk te kijken. Je zult in je lichaam en aan je reactie merken wanneer je op de juiste weg zit.

Na afloop van de massage blikken we kort terug, hoe heb je het beleefd? Ook maak ik een inschatting hoeveel sessies er nodig zijn om jouw vraag uit te werken. Dit hangt onder meer af hoelang een probleem al aanwezig is, of er één of meer vragen spelen en ook hoe je zelf reageert op de massage. Is het eenvoudig voor je om je open te stellen en heb je al een goed beeld van hoe je in elkaar zit? Zit je juist erg op slot of is er een reden waardoor het lastig voor je is om te kijken naar datgene dat je bezighoudt? Mijn ervaring is dat je vrij snel merkt of deze benadering bij je past en voor je werkt, daarmee kun je zelf dus ook een goede afweging maken.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak en ervaar het!

Onze cliënten

Cliënten van Feel Massagepraktijk komen onder andere uit:
Ede, Oosterbeek, Veenendaal, Renkum, Arnhem, Wageningen, Doorwerth, Bennekom, Otterlo, Heteren, Elst en natuurlijk…Wolfheze!

Wil je weten hoe anderen deze vorm van holistische massage hebben ervaren?