Fotografie: Ralph Kloppenborg

Massage & bewustwording Oosterbeek

Disbalans

Zowel bij lichamelijke klachten als klachten van meer mentale of emotionele aard biedt holistische massage Oosterbeek uitkomst. Veel voorkomende klachten zijn:

  • slecht slapen
  • hoofdpijnklachten aan nek, rug of schouder
  • spanningsklachten / stress
  • het gevoel niet vooruit te komen
  • snel boos of geïrriteerd worden
  • veel in het hoofd zitten, piekeren

Deze klachten zijn een signaal van ons lichaam dat er sprake is van overbelasting oftewel disbalans.

Massage & bewustwording

Massage is een manier om terug te keren naar het gevoel, om contact te maken met ons interne kompas en tot rust te komen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Zeker wanneer klachten terugkerend van aard zijn of ons enorm beperken in het dagelijks leven, is het de moeite waard om ze verder te onderzoeken. Welk signaal geeft ons lichaam er precies mee af?

Holistische massage Oosterbeek richt zich daarom niet uitsluitend op de symptomen maar laat je ervaren wat zich afspeelt in het onderbewuste, Het stukje van onszelf dat we niet direct zien maar dat wel degelijk doorwerkt in ons functioneren.

Wil je meer hierover weten, lees dan ook Waarom massage.

Werkwijze Massage & bewustwording Oosterbeek

Zowel vóór als tijdens de massage vindt er afstemming plaats. Waar wil je graag mee aan de slag, welk doel heb je voor ogen? Maar ook, wat neem je waar bij het onderzoeken van een spanningsplek? Soms is dat even wennen maar ik help je daarbij.

Meestal is er een patroon te ontdekken, iets dat steeds weer in een andere vorm terugkeert op je pad. Het is mooi om daar mee te werken want dan gebruik je de huidige situatie om naar jouw dieperliggende vraagstuk te kijken. Je zult in je lichaam en aan je reactie voelen wanneer je op het goede spoor zit.

Na afloop van de massage kijken we kort terug, hoe was het voor je? Ook maak ik een inschatting hoeveel sessies er nodig zijn om jouw vraag uit te werken. Dit hangt onder meer af hoelang een probleem al speelt, of er één of meer vragen spelen en ook hoe je zelf reageert op de massage. Kun je je gemakkelijk openstellen en heb je al een goed beeld van hoe je in elkaar zit? Ben je juist erg gesloten of is er een reden waardoor het lastig voor je is om te kijken naar datgene dat je bezighoudt? Mijn ervaring is dat je vrij snel merkt of het bij je past en voor je werkt, daarmee kun je zelf dus ook een goede overweging maken

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak en ervaar het!

Onze cliënten

Cliënten van Feel Massagepraktijk komen onder andere uit:
Oosterbeek, Renkum, Ede, Arnhem, Wageningen, Veenendaal, Doorwerth, Bennekom, Otterlo, Heteren, Elst en natuurlijk…Wolfheze!

Wil je weten hoe anderen deze vorm van holistische massage hebben ervaren?