Fotografie: Ralph Kloppenborg

Massage & bewustwording Renkum

Disbalans

Zowel bij fysieke klachten als mentale of emotionele klachten biedt holistische massage Renkum uitkomst. Vaak genoemde klachten zijn:

  • klachten aan schouder, rug of nek
  • hoofdpijn
  • slaapproblemen
  • stress of spanningsklachten
  • het gevoel vast te zitten
  • snel boos of geïrriteerd worden
  • veel in het hoofd zitten, piekeren

Deze klachten zijn een signaal van ons lichaam dat er sprake is van disbalans oftewel overbelasting.

Massage & bewustwording

Massage is een manier om terug te keren naar het gevoel, om weer in contact te treden met ons interne kompas en tot rust te komen. Het geeft een impuls aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Zeker wanneer klachten steeds terugkeren of ons enorm beperken, is het waardevol om ze verder te onderzoeken. Welk signaal geeft ons lichaam er precies mee af?

Holistische massage Renkum richt zich daarom niet uitsluitend op de symptomen maar onderzoekt ook wat zich in het onderbewuste afspeelt, Het stukje van onszelf dat we niet direct zien maar dat vaak nadrukkelijk doorwerkt in ons dagelijks leven.

Wil je meer hierover weten, lees dan ook Waarom massage.

Werkwijze Massage & bewustwording Renkum

Er vindt afstemming plaats zowel voorafgaand als tijdens de massage. Vragen die aan bod komen zijn; waar wil jij graag mee aan de slag, welk doel heb je? Maar ook, wat neem je waar bij het verkennen van een spanningsplek? Soms is dat even wennen maar ik help je daarbij.

Meestal kun je een rode draad ontdekken, iets dat steeds weer terugkeert op je pad in een andere vorm. Het is waardevol om daarmee te werken want dan gebruik je de huidige situatie om naar jouw dieperliggende thema te kijken. Je zult in je lijf en aan je reactie merken wanneer je op de juiste weg zit.

Na de massage blikken we kort terug, hoe heb je het beleefd? Ook maak ik een inschatting hoeveel sessies er nodig zijn om naar jouw doel toe te werken. Dit hangt er onder andere vanaf hoelang een probleem al aanwezig is, of er één of meer vraagstukken spelen en ook hoe je zelf reageert op de massage. Is het makkelijk voor je om je open te stellen en heb je al een goed beeld van hoe je in elkaar zit? Zit je juist erg op slot of is er iets waardoor het lastig voor je is om te kijken naar datgene dat je bezighoudt? Mijn ervaring is dat je vrij snel merkt of deze benadering bij jou past en voor je werkt, daarmee kun je zelf dus ook een goede inschatting maken.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak en ervaar het!

Onze cliënten

Cliënten van Feel Massagepraktijk komen onder andere uit:
Renkum, Arnhem, Wageningen, Doorwerth, Ede, Oosterbeek, Veenendaal, Bennekom, Otterlo, Heteren, Elst en natuurlijk…Wolfheze!

Wil je weten hoe anderen deze vorm van holistische massage hebben ervaren?