Fotografie: Ralph Kloppenborg

Massage & bewustwording Wolfheze

Disbalans

Zowel bij fysieke klachten als klachten van meer mentale of emotionele aard biedt holistische massage uitkomst. Veel gehoorde klachten zijn:

  • slecht slapen
  • hoofdpijn
  • nek-, rug- of schouderklachten
  • spanningsklachten / stress
  • het gevoel vast te zitten
  • snel kwaad of geïrriteerd worden
  • veel in het hoofd zitten, piekeren

Dergelijke klachten zijn een signaal van ons lichaam dat er sprake is van overbelasting oftewel disbalans.

Holistische massage Wolfheze

Massage is een middel om terug te keren naar het voelen, om contact te maken met ons interne kompas en tot rust te komen. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam krijgt een impuls.

Zeker wanneer klachten terugkerend van aard zijn of ons enorm beperken in het dagelijks leven, is het de moeite waard om ze wat dieper te onderzoeken. Welk signaal wordt er precies mee afgegeven?

Holistische massage richt zich daarom niet uitsluitend op de symptomen maar laat je ervaren wat zich afspeelt in het onderbewuste, Het stukje van onszelf waar we geen zicht op hebben maar dat wel degelijk doorwerkt in ons functioneren.

Wil je meer hierover weten, lees dan ook Waarom massage.

Werkwijze Massage & bewustwording Wolfheze

Zowel voorafgaand als tijdens de massage vindt er afstemming plaats. Waar wil je graag mee aan de slag, wat is jouw doel? Maar ook, wat neem je waar wanneer we een spanningsplek onderzoeken? Soms is dat even wennen maar ik help je daarbij.

Meestal is er een rode draad te ontdekken, iets dat steeds weer in een andere vorm terugkeert op je pad. Het is mooi om daar mee te werken want dan gebruik je de huidige situatie om naar het dieperliggende vraagstuk te kijken. Je zult in je lijf en reactie voelen wanneer je op het goede spoor zit.

Na afloop van de massage blikken we kort terug, hoe heb je het ervaren? Ook maak ik een inschatting hoeveel behandelingen er nodig zijn om jouw vraag uit te werken. Dit hangt onder meer af hoelang een probleem al speelt, of er één of meer vraagstukken spelen en ook hoe je zelf reageert op de massage. Kun je je gemakkelijk openstellen en heb je al wat zicht op hoe je in elkaar zit? Ben je juist erg gesloten of is er een reden waardoor het lastig voor je is om te kijken naar datgene dat je bezighoudt? Mijn ervaring is dat je vrij snel merkt of het bij je past en voor je werkt, daarmee kun je zelf dus ook een goede afweging maken.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak en ervaar het!

Onze cliënten

Cliënten van Feel Massagepraktijk komen onder andere uit:
Ede, Arnhem, Wageningen, Veenendaal, Oosterbeek, Renkum, Doorwerth, Bennekom, Otterlo, Heteren, Elst en natuurlijk… Wolfheze!

Wil je weten hoe anderen deze vorm van holistische massage hebben ervaren?